Dnes má svátek Irena , zítra slaví Rudolf .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

kočka bulvaru 2.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Dynamo má další průšvih. Adam Svoboda boural opilý a skončil

Adam_SvobodaOd desíti k pěti to jde s legendárním pardubickým hokejovým klubem. Ačkoliv návštěvy jsou stále více než slušné a podpora fanoušků je až nepochopitelná, Dynamo se plácá na beznadějném dně tabulky. A do toho přichází další průšvihy.

 

O životosprávě v klubu se po Pardubicích vede šuškanda už od chvíle, kdy prosáknul dosud nedořešený problém Petra Čáslavy s kokainem. Povídačky teď přiživila zpráva o tom, že o víkendu boural trenér pardubických gólmanů, sám kdysi velmi úspěšný brankář Adam Svoboda. Nehodu měl mít ve Valech na Přeloučsku. Naštěstí se při ní nikomu nic vážného nestalo, jen Svoboda měl údajně jako řidič docela slušně upito. Někdejší oblíbenec pardubických (a plzeňských) ochozů údajně nadýchal více než 1,5 promile.

"Vedení klubu s okamžitou platností odvolalo Adama Svobodu z funkce trenéra brankářů A týmu. Adam Svoboda v pondělí 14. ledna 2019 informoval vedení klubu, že byl v sobotu účastníkem dopravní nehody a že svou situaci řeší se svým právním zástupcem," uvedl k tomu klub.

Skončí to tímhle nebo dojde v klubu k většímu zemětřesení? Zeptat se můžete vedení klubu už zítra na diskuzním setkání s fanoušky. Koná se od 17.30 hodin před jižní tribunou.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 10 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg