Dnes má svátek Rostislav , zítra slaví Marcela .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

DSC_1016_web+.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Kovy dostane metál

kovyZnáte Kovyho? Pokud ne, zeptejte se svých dětí, ty budou určitě vědět. Kovy je jméno, pod kterým vystupuje úspěšný český youtuber, Pardubák Karel Kovář. Jednadvacetiletý Kovy, jehož videokanál má na internetu skoro třičtvrtě milionu odběratelů dostane na začátku května v pardubickém divadle Medaili hejtmana Pardubického kraje.

Co na to říká? Bude o metálu mluvit na svém vlogu? Bulvár to ví!

V devatenáctém století byly idoly mladé generace básníci, ve dvacátém sportovci, herci nebo zpěváci. Dnešní dospívající blázní po youtuberech. Jakmile mají třeba autogramiádu, táhne se za nimi víc lidí, než za Gottem, teenageři hltají každé jejich slovo. Kvalita je pochopitelně různá. Dílka některých youtuberů vypadají, jako by internet už zavedli i na uzavřené oddělení blázince, Kovy ale bezesporu patří k české špičce. Obsahem, zpracováním i snahou o co největší objektivitu. Proto dostane „za přínos v oblasti infotainmentu a za snahu zprostředkovat mladým lidem společensky významná témata sdělnou formou“ Medaili hejtmana Pardubického kraje.

Ozvali se vám lidé z Pardubického kraje s tím, že dostanete medaili. Co jste na to říkal?

Nejdřív jsem si myslel, že je to vtip. Opravdu. Když mi přišel email, tak jsem si říkal, jestli se někdo nesnaží si ze mě udělat srandu. Pak jsem si šel vyhledat, co to ocenění znamená a kdo ho dostal v minulosti, tak jsem si říkal, že by to možná mohlo vyjít. A pak jsem začal přemýšlet nad tím, že tam budu po boku s tak významnými lidmi, takže je to závazek do budoucna, budu muset dokazovat, že to bylo zasloužený.

Viděl jste tedy, kdo ocenění Pardubického kraje v minulosti dostal? Ať už to byla Medaile hejtmana, Cena za zásluhy o Pardubický kraj nebo Cena Michala Rabase za záchranu... Posouvá vás to někam dál?

Jedinou cenu, kterou jsem zatím dostal, to bylo v dětství na lidický mezinárodní výtvarný výstavě, kde jsem dělal linoryt vesmíru a vyhrál v kategorii brambora... To bylo doteď moje jediný veřejný ocenění. Tohle je asi další životní krok. Kolik to dělí let? Asi dvanáct. Tak uvidíme, jestli ve třiatřiceti dostanu nějaký další ocenění. Co by to muselo být? Třeba Řád bílého lva, nebo něco takovýho, abych udržel tu vzestupnou tendenci. Ale pak nevím, co by muselo přijít potom. Nobelova cena míru? Tu taky dostává kde kdo, že jo. Musím si to odfázovat, aby to mělo vzestupnej charakter.

Pokud nebudeme na vyhlášení ocenění, budeme se na to moct kouknout na vašem kanále na youtube? Budete to nějak zpracovávat?

Já vlastně vůbec nevím. Asi se o tom někde zmíním. Že bych tam běhal s kamerou a dělal vlog s hejtmanem, to asi nehrozí. Vlastně přemýšlím, jak bych to zakomponoval do svojí tvorby... nevím.

Ocenění se předává v divadle na slavnostním večeru, což vyžaduje nějaký dress code. Vytáhnete ze skříně frak nebo smoking?

Vytáhnu oblek, mám teď novej, tak ho aspoň trošku provětrám.

Vím, že potkáváte svoje diváky na živo při různých autogramiádách, ale divadlo, to bude trochu vyšší level. Přece jenom publikum už bude trochu dospělejší, i ten prostor je jiný, než při autogramiádě v knihkupectví. Budete z toho mít respekt, až tam vystoupíte na pódium?

V mnoha věcech jsem introvert, ale na tohle jsem si zvyknul. Občas řečním na různých konferencích a často před lidma, ať z marketingu nebo médií, kteří toho vědí stokrát víc než já, jsou třikrát starší často, mají spoustu zkušeností a já jako mladej cucák jim tam mám něco říkat. Takže šokovejma stavama jsem si už prošel, takže tohle snad bude docela v pohodě.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 12 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg