Dnes má svátek Marcela , zítra slaví Alexandra .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

kocka bulvaru.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Musí mrznout. Alespoň dva dny...

_MES1758Za osmnáct dnů začíná v Pardubickém kraji zimní Olympiáda dětí a mládeže. Odstartuje 28. ledna v 15 hodin zahajovacím ceremoniálem v pardubické Tipsport aréně, kam je vstup zdarma. V následujících dnech se bude bojovat na šesti sportovištích v kraji, pokud nebude mrznout, jsou ale některé disciplíny v ohrožení a mohou být přesunuty na Vysočinu.

 

"Na olympiádu jsme připraveni. Jediné, co nám dělá vrásky na čele, je průběh počasí," řekl na dnešní tiskové konferenci hejtman Pardubického kraje Martin Netolický. "Největší problém by byl, kdyby nebyl sníh v Letohradu," doplnil ho radní pro sport a předseda organizačního výboru Olympiády dětí a mládeže René Živný. Podle něj by vzhledem k připravené zasněžovací technice stačilo, kdyby mrzlo dva dny. Pokud by počasí nepřálo, lyžařské disciplíny připravené na Dolní Moravě, by se přesunuly na vedlejší kopec. Horší by to měli běžkaři a biatlonisti, ti by museli na náhradní sportoviště do Nového Města na Moravě.

Připravenost kraje na uspořádání Olympiády dětí a mládeže, na kterou naváže "velká" olympiáda v Koreji, ocenil dnes i předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval: "S Pardubickým krajem spolupracujeme dlouhodobě a je vidět jeho zájem i zájem města Pardubice o sport a sportování dětí a mládeže."

Rozpočet letošní zimní Olympiády dětí a mládeže je zhruba třetinový oproti té minulé, kterou hostil Ústecký kraj. Deset milionů kraj dal přímo do olympiády, za sedm milionů vybudoval infrastrukturu a jeden milion věnoval na přípravu sportovců z našeho regionu.

Olympiáda dětí a mládeže 2018 končí 2. února. Pětadvacet hodin přenosů z nich nabídne Česká televize, další vysílání sportovních zápolení bude možné sledovat na streamu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 123 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg