Dnes má svátek Irena , zítra slaví Rudolf .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

DSC_0827edit_web.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
CELÝ ČLÁNEK: Sexy kočka na V1

llov_23_of_43Na novinové stánky a do schránek předplatitelů už dorazilo nové vydání Bulváru a tak pro vás uvolňujeme ke čtení celý text hlavního tématu minulého čísla. V něm jsme vám představili Veroniku Lálovou, tanečnici, vítězku StarDance a především novou moderátorskou posilu Východočeské televize V1.

Přestože si bulvární plátky na Veronice Lálové (25) všímaly hlavně jejího „sexy zadečku“ nebo rozchodu s nováckou rosničkou Karlem Kašákem, zaznamenaly i to, že se vrhla na dráhu moderátorky zpravodajství. Zelenooká vítězka osmé řady StarDance se do uvádění zpráv Východočeské televize V1 vrhla s takovou vervou, že největší bulvární deník dokonce vzkázal Lucce Borhyové, aby se před ní třásla. Proč sympatická brunetka nezůstala jen u své salsy a samby? Proč si kromě karnevalových kostýmů čas od času na sebe vezme i suspenzor? A proč se na sebe dívá v miniaturní historické televizi v kůlně?

Těm, kteří pravidelně sledují televizní soutěž StarDance není třeba Veroniku Lálovou příliš představovat. Pětadvacetiletá profesionální tanečnice z Hradce Králové vyhrála loni v páru s hercem Zdeňkem Piškulou její osmou řadu. Není divu, kráska z východu Čech, která se tanci intenzívně věnuje už od svých sedmi let, vytvořila s Piškulou dokonalý taneční pár, uhranula porotu i moderátora Marka Ebena a soupeřům nedala šanci. A protože sama říká, že kameru má ráda, dlouho bez ní nezůstala.

CESTA DO TELEVIZE V1

Veronika je kvůli tancování „rozlítaná“, kurzy vede v Hradci Králové i Praze. Tam se navíc zamilovala, takže veškeré nabídky na moderování v regionu šly stranou. Ovšem láska je vrtkavá a Veronika prošla mediálně propíraným rozchodem s moderátorem počasí na Nově Karlem Kašákem. „Dlouho jsem o moderaci stála, ale kvůli mému bývalému příteli jsem nechtěla jezdit do Hradce. Chtěla jsem být pořád s ním a co nejvíc času trávit v Praze. Náš rozchod byl pak takovým hlavním impulsem k tomu, že jsem se rozhodla, že začnu vážně pracovat sama na sobě a budu dělat to, co já sama chci,“ vysvětlila Bulváru Veronika.

Mnohonásobná republiková mistryně v salse sice po rozchodu celé prázdniny proplakala, přitom ale stihla kontaktovat ředitele Východočeské televize V1 Oldu Tamáše. Domluvili se nejprve na zkoušce čtení a následně na kurzech, při kterých ji zkušený moderátor začal zasvěcovat do tajů profese. „Začalo mě to bavit a hodně si vážím té příležitosti, kterou mi Olda dal,“ dodává Lálová.

llov_28_of_43

HODINY DRILU

Veronika Lálová, která je jako doma při divokých tancích na parketu, musela projít mnoha hodinami drilu, než se objevila na prestižním místě moderátorky zpravodajství Východočeské televize V1. „Neskutečně jsem se na to těšila, nervózní jsem snad vůbec nebyla,“ vzpomíná na svůj začátek Veronika. „Jediné, co mi probíhalo hlavou, byla myšlenka na lidi, kteří se kolem zpráv točí. Říkala jsem si, ať je nezdržuji a taky jsem myslela na to, jestli se mi nesmějí.“ Přitom ale dodává, že když je člověk u nějaké profese na začátku a ostatní se mu smějí, znamená to, že se může jenom zlepšovat. „A kdyby oni měli tančit, tak bych se asi mohla smát já,“ dodává nová moderátorka. Kdo ví, jestli tahle myšlenka nepovede ve Východočeské televizi V1 k vzájemné pomoci - tamní osazenstvo naučí Veroniku dokonale moderovat, ona by je mohla zase naučit tančit...

TELEVIZE V KŮLNĚ

Na svůj moderátorský křest má Veronika humorné vzpomínky. Záznam první moderace sledovala se svojí rodinou. „Děda má na zahrádce takové hnízdečko, kde má nářadí a tam má strašně starou, takovou mrňavou televizi. Tak ji zapnul. Skoro tam nebyl vidět ani obraz, ale všichni jsme byli nadšení, že jsem v té malé televizi,“ směje se Veronika s tím, že nejvíc nadšená z vnučky byla její babička: „Na zahrádku si chodím unavená odpočinout, neupravená, nenamalovaná a najednou mě viděli krásně upravenou v televizi.

UČITELKA SE SUSPENZOREM

Moderace zpráv ve Východočeské televizi V1 je určitou formou odreagování od tancování, které je pro Veroniku stále tím hlavním. Ale ne jediným. Za necelých šestadvacet let života vedle toho stihla vystudovat bakalářský obor na Technické univerzitě v Liberci, teď studuje magisterský obor na Univerzitě Karlově v Praze. A když budou mít děti štěstí, časem se jim ve třídě objeví krásná učitelka španělštiny a občanské nauky. A taky bojovnice. „Chodím se odreagovat na sebeobranu. Nasadím si svůj dámský suspenzor a chodím se prostě mlátit, což moc lidí neví,“ prozrazuje Bulváru Lálová.

llov_26_of_43

BORHYOVÁ MŮŽE BÝT (ZATÍM) V KLIDU

Sebeobranu a bojová umění teď Veronika trochu zanedbává, o to víc na sobě maká jako moderátorka. Mluvení a přednes trénuje nejenom s ředitelem Východočeské televize V1, která je její „domovskou scénou“, hledá i další možnosti a pochopitelně nacvičuje i doma. „Opravdu se hodně snažím a makám na tom,“ tvrdí Lálová. Nad svým moderátorským cílem ale prý zatím nepřemýšlela. „Nemám to tak, že bych se chtěla dostat na Novu a že bych chtěla vyštípat Borhyovou, nad tím jsem opravdu nikdy nepřemýšlela. Před sebou nemám výsledek, ale tu cestu, tedy to, abych se stále zlepšovala. Ta hezká cesta je vlastně cíl.

A CO MUŽI? NA NĚ NEMYSLÍ

Že nová moderátorka zpráv Východočeské televize V1 zamotala hlavu Karlu Kašákovi, tomu se není co divit. Divoká tanečnice s uhrančivýma očima, příjemným hlasem a veselou náturou, který muž by si nedal říct? Veronika ale po rozchodu, který na rozdíl od některých bulvárních zpráv označuje za definitivní, zatím po novém partnerovi nekouká. „Stav rozejití trvá a bude trvat. Teď jsem se zaměřila sama na sebe, snažím se co nejvíc pracovat na tom, aby mi fungovaly taneční kurzy, abych se naučila dobře moderovat a myšlenky na partnera jsem odložila poněkud stranou. Věřím, že až nastane správný čas, tak se zase někdo objeví,“ říká Veronika, která mezi muži nepreferuje žádné vyhraněné typy. „Musí mě zaujmout charismatem a tím, jak se ke mě chová.“ Potencionální partner prý nemusí umět ani tancovat... (mes)


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 14 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

BLV Paparazzi.jpg