Dnes má svátek Marcela , zítra slaví Alexandra .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

image-3638e9735e2802a8a788d40865ab21770d94287b0e53577904eef3fe4ef310c8-V.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Co na to Krychlič?

krychlicRubrika Bulváru, v níž pokládáme Václavovi Kulhánkovi alias Krychličovi tři dotazy, pokračuje svým červnovým dílem. První otázka míří na silnou bouřku a kroupy, které zkropily Pardubice a jejich okolí v půlce června. Ve druhé otázce zjistíme, zda se Václav Kulhánek díval na dvoudílný film České televize o Janu Husovi. A poslední otázkou je, jak se dívá na problém imigrantů. Pokud i vy máte otázku, kterou chcete Krychličovi položit, napište nám na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na naši FB stránku.  

 

Překvapila vás silná bouřka s kroupami v půlce června? Nevytopila vás voda?

Mám to dobré, protože Nemošice a můj dům jsou na břehu Chrudimky. V případě, že polovina Pardubic a Nemošic, směrem ke Štítu, kde chovají koně, budou pod vodou, tak my budeme na ostrově. Jinak tahle bouřka se nám téměř vyhnula, jen jsem přehodil pár kaktusů a pár rostlinek, kterým by kroupy ublížily. Ale v Nemošicích tahle bouřka nebyla tak silná jako jinde.

Česká televize v červnu uvedla nový dvoudílný film o Janu Husovi. Díval jste se na něj, a pokud ano, jak se vám líbil?

Nedíval jsem se. Byť o filmech vždy říkám, že jsou mým hobby, tak sleduji filmy, které vznikly zhruba do začátku šedesátých let. Naprosto mě totiž odradily filmy, které se po roce 89 začaly dělat, například Trhala fialky dynamitem, připadají mi komerční. Ani na nové české seriály se nedívám. K historii sice vztah mám, jenže historie se za mého života několikrát měnila. Jinak se některé události vykládaly za války, jinak za totality a odlišně vnímáme některé události dnes. Rád se třeba dívám na ČT 24 na pořad Historie.cs. Tam vždy pozvou dva lidi s odlišnými názory. Těžko se nyní můžeme dopídit toho, jak to tenkrát doopravdy bylo.

Jak se díváte na problém imigrantů do EU. Přijal byste je v České republice?

Bojím se toho, že s imigranty by sem mohl přijít někdo, kdo bude chtít prosazovat svůj názor, třeba stoupenec Islámského státu, a mohl by se chtít mstít a páchat zde zlo na společnosti, které nepřeje nebo závidí. A nikdy nebude chtít se do ní asimilovat. Je problém, že takového člověka mezi nimi nepoznáte. Navíc si nemyslím, že náš stát je natolik bohatý, aby mohl dotovat tisíce nebo desetitisíce lidí, kteří by přišli. Touto vlnou uprchlíků to neskončí a těžko bychom za rok vysvětlovali, proč je najednou sem nepustíme. Je to velmi těžká otázka a je ji potřeba řešit s rozmyslem.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 48 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

krychlic.jpg