Dnes má svátek Jiří , zítra slaví Marek .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

1239017_4783429842283_877515839_n.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
Krychlič v chomoutu

krychlicVáclav Kulhánek, nejen v Pardubicích známý spíš pod přezdívkou Krychlič, se nám v minulém vydání Bulváru mezi řečí zmínil o svém významném životním kroku. „Do tohoto roku jsem získal takovou svou radost,“ svěřil se. „Jde o papír se jménem mým a mého přítele, na kterém je i úřední razítko. Poprvé v životě tak mám oficiální potvrzení vztahu, což mi přináší elán do dalšího života.“
Jinými slovy a pro méně chápavé, Krychlič uzavřel se svým přítelem registrované partnerství. Ač je bezesporu sám rád středem pozornosti, svého partnera toho chce uchránit, což Bulvár respektuje, takže nějakou fotostory z Krychličova soukromí nečekejte. Oslovili jsme ale známé osobnosti, které k Pardubicím mají vztah a nezaměnitelnou postavu Václava Kulhánka pochopitelně znají, co Krychličův „chomout“ říkají.

 

Martin Charvát, primátor Pardubic

Panu Kulhánkovi, známému spíš pod jménem Krychlič, bych popřál, aby měl stále stejný úsměv na tváři nyní ve svém významném okamžiku a popřeji mu také, aby prožil spokojená léta v partnerském vztahu. Ač jsem zastáncem tradičních hodnot a o registrovaném partnerství si myslím své, přeji mu všechno  nejlepší.

Michal Hrůza, zpěvák

Krychlič? To je ten pán s tím účesem, že? Jasně, toho si z Pardubic pamatuju. Říkáte, že uzavřel registrované partnerství, no proč ne. Tak ať mu to vyjde a je šťastnej.

Miloš Říha, hokejový trenér

Sice toho člověka nijak blíž neznám, jen jsem ho několikrát v Pardubicích potkal, ale jsem člověk přející. Na uzavírání registrovaných partnerství se moc pozitivně nedívám, ale každý má svoje a dělá to, co mu vyhovuje. Takže mu přeju, aby mu to vyhovovalo co nejvíc.

Martin Kolovratník, poslanec

Tohle je pro mě malá zpráva, která má pro jednotlivce velký význam. A za takové zprávy jsem rád. Jako liberál a svobodný člověk smýšlím podobně jako většina Irů - je fajn, když mají dva lidé šanci stvrdit svůj vztah i oficiální cestou. Blahopřeju a držím palce, ať to v životě klape! Ovšem jako táta dvou dětí férově přidávám i konzervativní doušku - klasická rodina a model muž x žena pro mě je a vždycky bude základem výchovy.

Jan Motyčka, provozovatel Letního kina

Vždycky je fajn, když jeden člověk k sobě najde toho druhého a vytvoří s ním nějaký vztah či svazek. O to pevnější to může být, když ten vztah je spečetěn svatbou nebo v tomto případě registrací a mně nezbývá než popřát panu Kulhánkovi mnoho šťastných dní a let s jeho protějškem. Jeho krok je důkazem toho, že nikdy není pozdě na nové lásky a nové krásné zážitky.

Pavel Cejnar, moderátor

Krychlič je nezapomenutelná postava Pardubic, stejně jako tehdy Fanda Zeman, který si myslel, že je Karel Gott a na různých místech to vždy se svojí kytarou (která měla jen tuším dvě struny) parádně rozjel. Koukám, že Krychlič to začíná taky rozjíždět. Přeji mu samozřejmě jen to nejlepší a v novém životě hodně zdaru. Hlavně ať to své „háro“ nemění, už by to nebyl on. Krychlič – hobluj.

David Macháček, novinář a aktivista

Životem navždycky geometricky. Mimoběžky? Různoběžky! Jak je zvykem s průsečíkem.


 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 11 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

hasici-v-knihovne.jpg