Dnes má svátek Marcela , zítra slaví Alexandra .

Ptáme se Vás:

Dáváte si novoroční předsevzetí?
 

rka_mase_letk

Krimi novinky:

  • Bolavý zub zastavil kamion a pomohli strážníci… Každý, kdo zažil bolest zubů, ví, jak umí být nepříjemná. Nesnesitelná bolest zubu dokonce zastavila i kamion mířící od Chrudimi do Pardubic, jeho ři...

    Celý článek...
  • Policisté z polabinského obvodního oddělení řeší oznámení týkající se poškození majetku, kterého se měl dopustit přítel poškozené. 

    Sedmatřicetiletý muž přišel dle oznamovatelky do jejího b...

    Celý článek...
  • V prvních hodinách nového roku došlo k vážné rodinné události v Dašicích na Pardubicku.

    Devětačtyřicetiletý syn zde fyzicky napadl své rodiče. K události došlo poté, co se muž v podnapilém ...

    Celý článek...
  • Kriminalisté obvinili manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, zboží i přes obdržené platby nezasílala a peníze si ponechala pro svůj prospěch. 

    Celý článek...

Kočka Bulváru

1238054_4787633027360_1158342721_n.jpg

Očima Miloše Spáčila

  • Už je to pár let, co jsem zahodil cigaretu, kterou jsem nahradil její elektronickou alternativou. Ta stará, tabáková, mi už ani nechutná, dokonce mi smrdí. Ale starýho psa novým kouskům nenaučíš, přírodní tabák je prostě přírodní tabák, takže občas pobafávám dýmku. Žádný Taras Bulba ani Krakonošova směs, prostě si…

    Celý článek...
Bulvár
CO NA TO KRYCHLIČ?

Krychli3Je tu opět rubrika Václava Kulhánka alias Krychliče a tentokrát bude o aktuálních tématech. Především nás zajímal jeho názor na konvoj projíždějící Pardubicemi. Druhou otázkou se pak vracíme zpět k zatmění slunce. Sledoval ho Krychlič? A zajímá se o pozorování oblohy? Nakonec se dozvíme jak vítá jaro a jaké roční období má nejraději. Pokud si chcete přečíst odpověď Václava Kulhánka i na svou otázku, máte možnost! Napište na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na naši FB stránku.

O víkendu Pardubicemi projíždí část amerického vojenského konvoje. Co na něj říkáte a co říkate na ty, kteří to kritizují?

Konvoj mi vůbec nevadí. Když jsme s někým ve spojenectví, tak mu přece musíme pomoct, když to potřebuje. Může se totiž stát, že někdy budeme potřebovat my jeho. Takže s tím nemám problém a co vím z médií, tak s tím nemají problém ani v žádných jiných státech. Ty české kritické hlasy vůbec nechápu. Vždyť tady je tolik jiných problémů, které je potřeba řešit a aby někdo začal stavět barikády… Přijde mi, že pořádání takových akcí musel vymyslet nějaký chorý mozek. Takže s průjezdem souhlasím a myslím, že to může být pro spoustu lidí i velmi zajímavé. Přijdou si prohlédnout techniku, fotografovat si to, podle mě je to v pořádku.

Před pár dny u nás nastalo částečné zatmění slunce. Pozoroval jste ho a zajímáte se nějakým způsobem o oblohu a úkazy na ní?

Jako laika mě to docela zajímá, takže jsem si to nenechal ujít. Ono už před nějakými těmi patnácti lety, nebo kdy bylo to zatmění, jsem na fasádě našeho domu sledoval zdvojené stíny listů. Schválně jsem i teď čekal, jestli to bude podobné. Takové věci mi přijdou velmi zajímavé a zajímavé mi přišly už od malička. Jako děti jsme se na slunce koukali přes začouzené sklíčko a chodíval jsem i do hvězdáren. Byl jsem tady v Pardubicích i v pražském planetáriu, kde vám ukážou spoustu věcí, které by člověk sám nikdy vidět nemohl. Ono kvůli světelnému smogu není v Pardubicích jinak vidět skoro nic. Já jsem naštěstí na venkově a kolikrát si v létě vyjdu do polí sledovat padající hvězdy.

Poslední otázkou zamířím do ročních období. Vítáte příchod jara? A jaké období je vaše nejoblíbenější?

Mám rád všechna období, ale nejméně oblíbené pro mě jsou smutný podzim a zablácená zima, která je čím dál častější. Letos už si snad děti nemohli postavit ani sněhuláka. Tyhle nezimy jsou prostě takové smutné. Jinak mám ale rád všechny doby. Člověk se jim musí přizpůsobit, něco dělá v létě, něco v zimě. Ale vždy to má něco do sebe. Jaro je krásný, protože jaro je láska a láska je mé velké hoby. Příroda, muzika a přátelství. To jsou stěžejní věci, pro které žiju.


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Aktuální číslo

paparazzi bulváru zasahují:

Online čtenáři:

Právě připojeni - hostů: 23 

Upozorňování

Je nutné vyplnit e-mail a alespoň jednu událost, na kterou se má upozorňovat.

E-mail *
Upozornění na nový soubor
Upozornění na nový článek
Upozornění na nový archiv

TREFA

  • Miloš Říha, hokejový trenér

    riha


    Jak s odstupem hodnotíte, pane trenére, svoje letošní účinkování u pardubického klubu? Jak hodnotíte výsledek, kterého mužstvo nakonec dosáhlo? Jirka, Pardubice

    Na jednu stranu tým dosáhl toho, čeho dosáhnout…

    Celý článek...

banner-suska

Náš Facebook

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Paparazzi Bulváru zasahují:

BLV Paparazzi.jpg